Google + hospůdka a putyka zajímavosti sociálních sítí

Google +
Google je dalším článkem do společenského prostoru s novou službu s názvem Google +.
Pro tuto chvíli Google je rychle zavolat Google + "projekt", a uznala, že sociální služba má ještě "ostré hrany". V současné době však má řadu funkcí, které pomáhají lidem komunikovat přes internet s přáteli a rodinou.
Google + je navržen tak, kolem "kruhy", které uživatelům umožní skupině lidí v sociální oblasti do různých kategorií. Google říká, že ti, kteří v sobotu večer potkal člověka, například, mohou být rozděleny do jejich vlastní kategorii, zatímco rodiče mohou být umístěny do jiného. Uživatelé se pak mohou rozhodnout sdílet pouze určité informace s různými kruhy.

Kromě toho sociální služby obsahuje funkci s názvem hospůdky, která umožňuje uživatelům najít další, které jsou "visí" na webu. Pokud se uživatel rozhodne se připojit do putyky, on nebo ona bude mít možnost zapojit se do video chat s ostatními na konkrétní putyku. Google + také přichází s Instant Přidat možnost, která se automaticky obrázky všechny fotografie a videa z jeho telefonní ke svému profilu. Odtud se mohou rozhodnout, kdo chce sdílet obsah.

Pozvánka do hospůdky
Jiskry v aplikaci Google + umožňuje uživatelům vstup zájmy a pak obdrží "něco cool", vztahující se k určitému tématu, včetně zprávy, videa a dalšího obsahu. Tato služba se choulí možnost umožňuje skupině chatování na mobilních zařízeních.

Přestože Google uznal, že jeho sociální služba je v současné době v "období terénní studie," je srovnání již vypracované pro společnost v minulosti pokusy o vybudování špičkové sociální sítě.
Google je první hlavní nájezd do společenských sítí svět přišel zkratka Orkut, což je služba, která zaznamenala určitý úspěch u států, ale do značné míry ignoruje uživatelé USA.

Sociální sítě a putyka kontakt
V loňském roce Google se snažil své štěstí znovu s uvedením jeho Buzz sociální sítě. Na jeho startu, Buzz dostal pod palbu kritiky ze strany uživatelů, které služby za porušení jejich soukromí tím, že automaticky připravují některé ze svých kontaktů veřejnosti. Společnost se rychle vyškrábal k řešení problému, ale to nebude velký rozdíl: jako Orkut, Buzz nebyl schopen konkurovat Facebooku.

Dokonce tak, že je stále jasnější, že i Google a Facebook vidět jeden druhého jako ohrožení.
Google je on-line reklamní gigant, lehce překonává všechny ostatní na trhu. Nicméně, jak je Facebook uživatelská základna stále roste - většina odhadů má společnost více než 600 milionů aktivních uživatelů - inzerenti jsou motivováni na myšlenku podporovat jejich značky v sociální síti.

Ve skutečnosti, výzkumu firmy eMarketer hlášeny na začátku tohoto roku, že Facebook generované 1,86 miliardy dolarů příjmů z reklamy v roce 2010. V letošním roce společnost očekává Facebook, aby 4 miliardy dolarů příjmů z reklamy. V roce 2012 by její příjmy z reklamy dosáhnou 5,7 miliardy dolarů, uvedla firma.
Kromě reklamní činnosti společnosti Google, Facebook rovněž vzala za cíl vyhledávací gigant sociální strategie.
V květnu, public relations společnosti Burson-Marsteller ukázal, že Facebook najal, aby zahájila kampaň proti sociální Google kruh funkce, která umožňuje uživatelům vidět veřejně dostupných informací o těch, které si v souvislosti s Google Chat a kontakty. Za Facebook se firma PR řekl, že Google je "katalogizaci a vysílání" osobní údaje uživatelů v sociálním kruhu ", bez jejich souhlasu."
Ačkoli Facebook zapojení byl zpočátku utajován, společnost CNET řekl v květnu téhož stálo jeho rozhodnutí zahájit kampaň proti Google PR.
"Vy a vaši čtenáři mohou podívat na funkce a rozhodnout, zda mají schválené tohoto shromažďování a využívání informací, klikněte zde, když jejich Google účet otevřený," řekl mluvčí Facebook e-mailem prohlášení CNET. "Samozřejmě, jsou lidé, kteří nemají Gmail účty stále součástí této kolekce, ale nemají žádný způsob, jak zobrazit nebo ovládat."
Pro jeho část, Google nekomentoval kampaně na Facebooku. Ale teď, hledání společnost zahájí svůj výstřel přes příď Facebook s Google +.
Google + je nyní k dispozici pro malý počet uživatelů. Ti, kteří mají zájem o vstup případně se mohou zaregistrovat na stránce projektu, a čekat, až byl upozorněn, že zve k dispozici.

Zdroj: news.cnet.com/8301-13506_3-20075124-17/googles-new-social-move-google/ 
Překlad strojový upraveno translator google

RUBRIKY a MENU:

1968 ABBA Accordeon Afrika Agáta Aktuální info Alphaville Amerika Analogie Analýza Anděl Andrej Kiska Anna Kurnikova Anna Netrebko Atavismus b Bajka o mravenci a cikádě Básník zpěvák a genius doby Basshunter Blondie BonaFides Bonnie Tyler Boží Muka Brandi Carlile Brilianty Bylinky Cestování Cestování. Moře Cicero Cicero O stáří Civilizace czaktualne CZportal český folklor a tance Český rozhlas Člověk a Nemoc Debaty a názory Den boje za svobodu a demokracii Diamanty Dies irae Diktatura Diskuze Dobromysl obecná Dobrý vtip Domov Drahé kameny Drozd zpěvný Dvorak From the New World Dvořák Edith Piaf Eric Clapton Etické a humánní principy Evergreen Evropa Evropská unie Exekutor v česku Facebook Fauna Fejeton Forever Young Fotografie Gigliola Cinquetti Google Harlej Historie Hlad Hledání Hledání na internetu Homeless Horské panorama Houby Hroznové víno Humor Hypertense Christina Aquilera Imunita kojení a spánek internet Internetové smetiště internetové úložiště iROZHLAS.cz Islám Islámský stát Italie Izrael Jan Werich Jaro Kačaba Kaddafi Kamenný most Karel Kryl Kariera Káva kávovar Kelly Family KGB Killing Me Softly Klíště Kobane komentáře úvahy Komunitní sítě Koně Korsika Krakonoš Krokonoše Kuras La Marseillaise Láska Legendy taneční hudby Lékař Lékař a bylinky Lékaři a vědci Les Léto Lyžování Máj Manipulace Marie Rottrová Markéta Šichtařová Martinské Holé Megan Fox Mince Mireille Mtahieu Mobbing Monitorovací přístroje Montgomery Jižní eskadrona Moonlight Shadow Moře Moudro Moudrost věků Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Názory Nemoci lidské News Novinky O dobrodiních O Honzovi O nejvyšším dobru a zlu O víře Ochratoxiny Osud Ovar Ovoce Peníze Petra Procházková Petrova Bouda Pirati.cz pirátství Pitná voda a jiné nápoje Placebo efekt Počasí Počítače Notebooky Podnikání Podzim Pohádka Pohádky Politika Pověz mi co jíš... Povodně Prezident Prodavač a zákazník Předjaří Přednosti stáří Příběhy Příroda Přítel rodiny Psychopatologie Psychózy Ptáci Radujme se Rady a tipy Relax Roberta Flack Rostou Rozmarýn Rumzeiss Rusko a zlo Rušičky Řecko Sametová revoluce Santorini Selský rozum Seneca Sestry Allanovy Smetana Socialismus Sociální sítě Sokrates Sonata Arctica Spánek Speed Rock Srdce ze skla Stoicismus Strach Suzi Quatro Svoboda Swing Symphony no. 9 Škola Šmejdi Švejk Tanky a Ukrajina Teen teen song's Tenis Tenkrát na východě Tenkrát na Západě Teroristé Terra incognita The Beach Boys The ultimate western Time in The West Tomáš Halík Trpajzlíci U řeky Učitel Události na internetu Události ve světě Ukrajina Urska Zolnir Slovenia Judo Úvod Úzkost Václav Havel Válka Vánoce Věda a svět Velký švýcarský salašnický pes Verše Vesele do života Videa Vitaminy Vlasta Burian Volkswagen WCstory When I Fall In Love Wimbledon Za vaši a naši svobodu Zahrady Základ poznání Základy retrosocializmu Zdraví a nemoc Ze smetiště internetu Zelené ZIMA Zimní sporty Zlato Zlato a investice Žáby Židovské Život na dlani Životospráva

Oblíbené příspěvky